У Кіровограді тривають роботи з відновлення мазутного господарства

Вересень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

На КП «Теплоенергетик» продовжуються роботи з відновлення мазутного господарства. Наразі ремонт на зовнішньому напрямку вже на завершальній стадії.

Однак ще триває важливий етап робіт з відновлення залізничного сполучення. Адже саме транспортування потягом – найзручніший спосіб доставки мазуту на підприємство. Раніше вдалось відремонтувати естакаду зливу мазуту, куди буде транспортуватись сировина із залізничної колії.

Основна частина робіт проходить в приміщенні мазутного господарства. За останній тиждень працівники комунального підприємства отримали трубу, що буде подавати пар на мазут та дасть можливість замінити паропровід.

Роботи з відновлення мазутного господарства йдуть за графіком. Їх виконує бригад кваліфікованих працівників, що спеціалізуються в даній галузі.

прес-служба КП "Теплоенергетик"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool