У Кіровограді триває акція «16 днів проти насильства»

Листопад 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Щороку з 25 листопада по 10 грудня у Кіровограді проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Дати початку та завершення акції вибрані не випадково, вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок і дітей та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статті і віку, є порушенням прав людини.
Дитячо-юнацькі клуби «Барс», «Гірник», «Вогник», «Чайка», «Гермес», «Моноліт», «Луч», «Зміна», «Скіф», «Ровесник», «КМТ», «Мрія», «Зоряний», «Надія» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради провели арт-моби «Ні насильству!» в рамках відкриття Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства!» та закликають дорослих до цілеспрямованої та злагодженої діяльності щодо недопущення насильства в усіх його проявах в Україні.

джерело

Щороку з 25 листопада по 10 грудня у Кіровограді проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool