У Кіровограді три дні перебуватиме рекордна кількість майстрів спорту з пожежно-прикладного спорту (ФОТО)

Вересень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

21 вересня, до Кіровограда з’їхалися кращі команди України з пожежно-прикладного спорту. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

Сьогодні 22 вересня  відбудеться урочисте відкриття змагань за Кубок України з цього видовищного і складного виду спорту, у якому задіяні і легка, і важка атлетика, і гімнастика, і професійне володіння засобами пожежогасіння. 4 майстри спорту міжнародного класу, 3 заслужених майстри спорту України, 56 майстрів спорту та 62 кандидати в майстри спорту змагатимуться за першість. Спортивні перегони триватимуть два дні. Спортсмени-прикладники змагатимуться у підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової вежі, пожежній естафеті 4 по 100 м, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та бойовому розгортанні від пожежної мотопомпи. Наразі ж відбулося жеребкування команд-учасниць. 18 команд визначилися у послідовності виступів. Самі ж змагання розпочнуться завтра, 22 вересня, о 10:00.
Запрошуємо усіх бажаючих повболівати за спортсменів на стадіон спортивного комплексу обласного управління МНС на Балашівці за адресою вул. Виставочна, 20. Змагання проходитимуть 22 та 23 вересня. Урочисте закриття спортивного свята о 15:00 23 вересня.

У Кіровограді три дні перебуватиме рекордна кількість майстрів спорту з пожежно-прикладного спорту (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool