У Кіровограді тимчасово буде перекритий рух

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1390 | Коментарі: 1

У зв’язку з проведенням аварійної заміни опор електромереж зовнішнього освітлення виконавчий комітет Кіровоградської міської ради своїм рішенням дозволив тимчасово перекрити рух автотранспорту по вулиці Преображенській на ділянці від вулиці Карла Маркса до вулиці Пашутінської з 9.00 до 17.00 13 жовтня 2011 року.

Рух міських автобусних маршрутів № 4, 5, 5-а, 8, 18, 103, 116, 118, 126 та 130-а на час проведення робіт буде спрямований вулицями Карла Маркса, Тимірязєва та Володарського.
Крім того, у зв’язку з необхідністю проведення земляних робіт по встановленню шафового регуляторного пункту міськвиконком погодив тимчасове перекриття руху автотранспорту по вулиці Ялтинській на ділянці від вулиці Жуковського до вулиці 40 років Жовтня з 9.00 до 14.00 14 жовтня 2011 року.
Рух міських автобусних маршрутів № 5-а та 130-а на час проведення робіт буде організований вулицями Бєлгородською та Жуковського.
Виконком також зобов’язав ККПЕМЗО «Міськсвітло» та ВАТ «Кіровоградгаз» до початку робіт встановити необхідну кількість дорожніх знаків за схемою, погодженою з ВДАІ з обслуговування м. Кіровограда при УМВС України в Кіровоградській області, та демонтувати їх після завершення робіт на проїжджій частині вулиці та тротуарі і в місячний термін із залученням комунального підприємства по утриманню шляхів відновити асфальтне покриття в місцях розриття та пошкодження проїжджої частини.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool