У Кіровограді свято «Останнього дзвоника» триватиме не один день

Травень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 2227 | Коментарі: 0

Цьогоріч урочисті лінійки у школах Кіровограда, присвячені святу “Останнього дзвоника”, триватимуть не один день, а впродовж тижня - із 27 травня по 3 червня. Про повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко під час прес – конференції сьогодні, 17 травня.

Додаткові зимові канікули у різних закладах освіти Кіровограда відпрацьовуються у різний спосіб і у різні терміни, тому і останній дзвоник пролунає для учнів різних шкіл у різні дні. Графік проведення урочистих лінійок кіровоградці зможуть переглянути на сайті управління освіти Кіровоградської міської ради.

Із червня у кіровоградських школах розпочинається також сезон відпочинку учнів на базі загальноосвітніх навчальних закладів. Лариса Костенко звернулася до батьків учнів з проханням активніше обирати “літні майданчики” для корисного відпочинку. Освітні заклади готують цікаві програми для змістовного відпочинку: відвідування басейну в спортивній щколі, екскурсії, тут працюватимуть різноманітні гуртки. До організації культурного відпочинку дітей планують долучитися як міські, так і обласні бібліотеки.

Працювати табори починають з 30 травня і триватимуть 14 робочих днів. Вартість одного обіду складатиме 10 грн., дворазове харчування коштуватиме 15 грн. на день. Для дітей пільгових категорій харчування буде безкоштовним. А от щодо басейну, то абонемент на нього буде платний. Охочих до водних процедур повинно бути не менше 15 учнів у групі.

- Я прошу батьків активно приймати рішення для того, щоб ми розуміли, скільки нам потрібно відкрити загонів в кожній школі, — звернулася керівник управління освіти. - За бажанням батьків і дітей працюватимуть табори різних спрямувань - мовні, спортивні, хореографічні, для організації дозвілля також будуть залучені стаціонарні центри позашкільної освіти: станція юних техніків, центр дитячо-юнацької творчості.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool