У Кіровограді сварка закінчилася ножовим пораненням

Червень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 1

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 21-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Близько 3-ої години ночі до відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до однієї із міських лікарень доставлено 24-річного кіровоградця з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення грудної клітини з пошкодженням легені.
Працівники міліції терміново прибули до медичного закладу. Правоохоронці встановили, що пораненого чоловіка з околиці міста Кіровограда на автомобілі привіз до лікарні місцевий житель.
Для з’ясування обставин отримання потерпілим тілесних ушкоджень слідчо-оперативна група виїхала на місце події. У результаті вжитих заходів вже вранці підозрюваного у скоєнні злочину у порядку ст. 115 КПК України працівники міліції затримали за місцем його проживання. Наразі зловмисник перебуває в ІТТ.
Попередньо встановлено, що між молодими людьми під час спільного розпиття спиртних напоїв на березі річки виник конфлікт через дівчину. Сварка закінчилася ножовим пораненням одного із опонентів.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool