У Кіровограді створено оперативний штаб та організовано цілодобове чергування

Січень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

У зв’язку із сильним ускладненням погодних умов через значне зниження температурного режиму та з метою підвищення рівня відповідальності за стале функціонування систем життєзабезпечення населення міста, поліпшення організації роботи об’єктів забезпечення життєдіяльності населення міський голова Олександр Саінсус своїм розпорядженням від сьогоднішнього дня, 27 січня, зобов’язав відповідальних посадових осіб Кіровоградської міської ради на період з 28 січня по 12 лютого 2012 року організувати цілодобове чергування.

Відповідно до розпорядження, Головному управлінню житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради доручено забезпечити організацію цілодобового моніторингу та реагування балансоутримувачами багатоквартирного житлового фонду незалежно від їх юридичної форми управління на звернення громадян про аварійні події в житловому секторі.
Комунальному підприємству по утриманню шляхів належить продовжити роботу по підтриманню міської шляхової мережі міста в належному стані, керівникам ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА", КП "Теплоенергетик" - забезпечити подачу теплової енергії споживачам відповідно до технологічних режимних карт, а Комунальному підприємству "Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство " - утримувати в постійному режимі подачу питної води споживачам та поліпшити проведення аварійно – відновлювальних робіт на міських водопровідно– каналізаційних мережах.
На період сильних холодів Кіровоградська станція швидкої медичної допомоги (103) має активізувати реагування на повідомлення громадян міста щодо виявлення випадків переохолодження чи обмороження людей та звернути особливу увагу на предметну допомогу соціально незахищеним верствам населення.
Міський голова також рекомендував Кіровоградському міському району електричних мереж та ВАТ "Кіровоградгаз" на зазначений період не застосовувати штрафні санкції у вигляді припинення подачі електроенергії та природного газу боржникам.
Керівники підприємств, установ та організацій міста, які забезпечують сталі умови життєдіяльності територіальної громади міста (хлібопекарська галузь, пасажирське транспортне забезпечення, продовольча торгова мережа та ін.), повинні забезпечити стале надання своїх функціональних послуг в умовах низького температурного режиму.
КП "Кіровоградська аварійно-диспетчерська служба" (15-80) визначена центральною міською диспетчерською службою з питання моніторингу та оперативним цілодобовим органом контролю за сталими умовами у життєдіяльності територіальної громади міста. Тож мешканцям міста у разі будь – яких надзвичайних ситуацій необхідно звертатися по допомогу за єдиним номером – 15 – 80.
За метеопрогнозом у Кіровограді найнижчі температури очікуються вночі з 29 на 30 та з 30 на 31 січня. Стовпчих термометра у ці дні може досягти позначки – 28 градусів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool