У Кіровограді створена комісія, яка вивчить питання передачі земельних ділянок і будівництва у Лісопарковій зоні

Січень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Секретар міської ради Іван Марковський підписав розпорядження про створення комісію з вивчення питань передачі земельних ділянок у власність або користування громадянам та юридичним особам та здійснення будівництва на них в районі вулиць Лісопаркової, Московської, проїзду Підлісного, пров. Виноградного, а саме в зонах Р-1, Р-2 відповідно до плану зонування, затвердженого рішенням Кіровоградської міської ради від 17 вересня 2013 року №2456.

Таке розпорядження видано з метою раціонального використання території, захисту об’єктів, які мають особливу природоохоронну, екологічну та рекреаційну цінність, вивчення питань щодо передачі земельних ділянок у власність або користування громадянам та юридичним особам та здійснення будівництва на них
Відповідно до розпорядження, голову та секретаря комісії оберуть на першому засіданні комісії простою більшістю.
Іван Марковський доручив також управлінню земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міської ради та управлінню містобудування та архітектури Кіровоградської міської ради забезпечити надання комісії необхідних матеріалів для її роботи, в т.ч. матеріалів від органів виконавчої влади у сфері екології, охорони культурної спадщини, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області, Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool