У Кіровограді стартував проект «ЗD вибори»

Серпень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

28 серпня у приміщенні «Інформаційно-ресурсного центру» відбулася прес-конференція присвячена старту проекту «ЗD вибори».

Основна мета проекту – навчання спостерігачів, які приймають участь у виборчому процесі від різних політичних сил.
Чому саме «ЗD вибори»? А тому, що навчання проходитиме за трьома дисциплінами – політологія, психологія та право. Тренери проекту: кандидата політичних наук Р. Стадніченко, старший викладач кафедри соціальних та гуманітарних дисциплін А. Фоменко та кандидат юридичних наук, доцент В. Юрах.
Координатор проекту Г. Колєва впевнена, що особи, які прийматимуть участь у навчанні, будуть максимально готові до роботи на виборчих дільницях та налаштовані на позитивний результат. А методичка, яка буде випущена в рамках проекту – стане настільною книгою для роботи офіційного спостерігача.

Будь-яка політична партія, котра має представництво в Кіровоградській області, може направляти своїх спостерігачів на навчання. Для цього необхідно звернутися за телефоном 32-16-62, або написати лист на електронну адресу: irc_kr@ukr.net.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool