У Кіровограді стартувала програма національно-патріотичного виховання

Березень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Перший кластерний семінар підготовки до старту заходів з Національно-патріотичного виховання в Кіровоградській області пройшов сьогодні в м. Кіровограді.

До участі у семінарі залучено 7 районів області та міста. Учасники обговорювали організацію та проведення таборів з національно-патріотичного виховання в районах області.

Організатори заходу Кіровоградська обласна державна адміністрація, обласна рада та обласний Центр національно-патріотичного виховання.

Олег Ветров, координатор Центру розповів: «Програма сьогоднішнього семінару побудована так, що учасники мають змогу отримати повну інформацію та матеріали для проведення та організації таборів національно-патріотичного виховання молоді в районах. Під час таборів в районах буде проведено етап всеукраїнської гри «Сокіл-Джура» та вдруге пройдуть заходи обласного проекту з національно-патріотичного виховання «Захисник» під егідою керівника області Сергія Кузьменка. Так у переліку дисциплін проекту: краєзнавство, топографія, гірська підготовка, стрільба та тактико-спеціальна підготовка, спортивна підготовка, тактична медична, психологічна підготовка та навчання.

До розробки програми обласного національно-патріотичного виховання проекту «Захисник» залучені спеціалісти з різних галузей, а саме: психологічний блок проекту представила Ганна Колєва - координатор Центру медико-психологінчої реабілітації «КОМ-ПАС» на базі Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни. Навчальний блок з тактичної підготовки та стрільби розроблений Гусаком Олександром - заступником голови КООФСТ «Динамо», тактичну медицину проводять діючі інструктори окремого 3 полку спеціального призначення, краєзнавчий блок програми підготував Юрій Митрофаненко – кандидат історичних наук.

Наступний кластерний семінар з національно-патріотичного виховання для районів пройде 18 березня в м. Бобринець.

Катерина Колєва


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool