У Кіровограді стартує програма зі встановлення індивідуального опалення

Січень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1575 | Коментарі: 3

Нинішнього року міська влада вперше запроваджує програму щодо переведення на індивідуальне опалення окремих квартир у житлових будинках міста, де більшість мешканців уже мають автономки. На ці цілі у міському бюджеті закладено 200 тисяч гривень.

– Можна було б передбачити й більше коштів, адже у Кіровограді багатоповерхівок, де на індивідуальне опалення перейшло 70-80 відсотків квартир, – близько півсотні, однак ми вирішили спочатку апробувати цю програму на кількох будинках, – зазначив сьогодні під час прес-конференції заступник міського голови Микола Вєщев. – Зараз розглядаємо механізми її реалізації. Попередньо розглядаємо варіант, що в квартирах пенсіонерів встановлюватимемо індивідуальне опалення за рахунок міського бюджету, іншим споживачам пропонуватимемо зробити це за рахунок кредитних ліній на пільгових умовах, можливо, якихось інших механізмів. Після того, як остаточно деталізуємо цю програму, презентуємо її громадськості, а її реалізацію розпочнемо з тих будинків, мешканців яких влаштують передбачені нею умови.

 джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool