У Кіровограді стартує конкурс «Величне свято Великодня»

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1572 | Коментарі: 0

 Відродження традицій, звичаїв та обрядів нашого народу, розширення знань учнівської молоді про відзначення Великодніх свят, формування високодуховної творчої особистості молодої людини засобами образотворчого та декоративно – прикладного мистецтва має на меті започаткований у Кіровограді міський конкурс “Величне свято Великодня”.

 Як повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко, конкурс проводиться серед учнів загальноосвітніх закладів міста Кіровограда у двох номінаціях: “Великодня писанка” та “Пасхальна листівка”.

Кращі роботи, відзначила Лариса Костенко, будуть розміщені у приміщенні міської ради та на центральній площі обласного центру – площі Кірова. Переможці конкурсу будуть відзначені грамотами та пам’ятними подарунками. А найкращі пасхальні листівки будуть вручені ветеранам Великої Вітчизняної війни та праці, які знаходяться на лікуванні у обласному шпиталі інвалідів війни. 

 

Роботи приймаються до оргкомітету конкурсу до 5 квітня 2012 року за адресою: Кіровоград, Велика Перспективна, 41, управління освіти Кіровоградської міської ради, каб. 130.

Телефон для довідок: 24 – 57 – 49.

джерело

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool