У Кіровограді спроба оформити кредит за підробленими документами закінчилася невдало

Серпень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

27 серпня до чергової частини відділу Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення «по лінії 102» про те, що в одному із банківських відділень міста невідома особа намагається отримати кредит за підробленими документами. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

За вказаною адресою негайно прибув наряд спеціального підрозділу групи затримання батальйону міліції ВДСО при УМВС в області. До правоохоронців звернувся начальник безпеки банківського відділення, який, вказавши на чоловіка, повідомив, що останній надав для оформлення кредиту паспорт з підробленим фото.
На місце пригоди також прибула слідчо-оперативна група Кіровського відділу міліції. Підозрюваного затримали. Ним виявився 26-річний раніше судимий за крадіжку місцевий житель, якому призначили покарання умовно.
Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool