У Кіровограді штормове попередження!

Грудень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1746 | Коментарі: 0

У зв’язку з переміщенням циклонів з південного-заходу на території Кіровоградської області 29 грудня очікуються складні погодні умови: сильний сніг, вдень місцями дуже сильний сніг. Сильні хуртовини. Снігові замети, на дорогах ожеледиця. Вітер 15-20 м/с, вдень 29 грудня місцями 25-28 м/с.

Зниження температури повітря протягом 29 грудня вночі до 5-10° морозу, вдень до 3-8° морозу.
Впродовж доби 30 грудня передбачається сніг. Хуртовина. Снігові замети. На дорогах ожеледиця. Вітер 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13° морозу, вдень 5-10° морозу.
31 грудня припинення опадів та подальше зниження температури повітря вночі до 13-18° морозу, вдень до 9-14° морозу.
1-5 січня 2015 р. утримається холодна без опадів погода.
Такі погодні умови будуть ускладнювати роботу енергетичних компаній та зв’язку, житлово-комунальних, будівельних та транспортних організацій.
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до керівників підприємств, установ та організацій забезпечити підвищену готовність працівників та технічних засобів до виконання робіт за призначенням на випадок виникнення аварійних подій, а також організувати моніторинг за розвитком погіршення погодних умов.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool