У Кіровограді школярів навчали прийомам самопорятунку

Березень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

18 березня у кіровоградській загальноосвітній школі №18 відбулося заняття з тематики безпеки життєдіяльності для учнів 3 та 4-х класів.

Рятувальники спільно з викладачами навчально-методичного центру цивільного захисту та БЖД завітали до школи, щоб навчити дітей прийомам самопорятунку та допомоги постраждалим внаслідок різних екстремальних подій, розповісти, якими тяжкими можуть бути наслідки пожеж, та пояснити, як уникнути прикрих ситуацій у своєму житті.

Гості розказали дітям на ліквідацію яких надзвичайних подій підрозділам ДСНС найчастіше доводиться виїжджати, наголошуючи при цьому, що одна з причин виникнення пожеж – саме дитячі пустощі з вогнем.

18 березня у кіровоградській загальноосвітній школі №18 відбулося заняття з тематики безпеки життєдіяльності для учнів 3 та 4-х класів.

Школярі при цьому дізналися яких правил безпеки необхідно дотримуватись аби не виникало пожеж. Викладачі навчально-методичного центру доповнили розповідь ілюстраціями. Зі слайдів хлопці та дівчата дізналися що таке пожежі та як її не допустити, розповіли дитячій аудиторії і про засоби індивідуального захисту органів дихання та правила користування ними. Тож під час заняття учні закріпили знання, набуті ще під час шкільних уроків.

Переконані, що завдяки роз’яснювальній роботі, зокрема і на таких заняттях вдасться захистити наше майбутнє від пожеж. Тому рятувальники завжди радо долучаються до проведення заходів з дітьми.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool