У Кіровограді розпочнеться облаштування Алеї Слави

Червень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Роботи із облаштування Алеї Слави на Рівнянському кладовищі у Кіровограді розпочнуться вже із понеділка, 29 червня. Таке рішення міської влади погодили рідні загиблих героїв АТО, які зустрілися сьогодні із секретарем міської ради Іваном Марковським, щоб остаточно визначитися із проектом спорудження Меморіалу.

- Сам проект вже готовий і пройшов експертизу на архітектурно – будівельній раді, - відзначив під час зустрічі Іван Марковський. – Багато із рідних і близьких кіровоградських воїнів вже встигли на власні очі побачити елементи надгробків. Усі зауваження від людей максимально враховуються і жоден пам’ятник не буде встановлений без згоди рідних.
Роботи можна було почати ще з початку цього тижня, але Всеукраїнський інститут національної пам’яті звернувся до міської ради з проханням призупинити всі роботи до завершення конкурсу проектів військових поховань.
- Міська влада стоїть на тих позиціях, що вирішувати яким має бути місце поховання, яким має бути пам’ятник мають сказати рідні героїв, а ми маємо дослухатися до них, - підкреслив Іван Марковський. – З іншого боку, сьогодні звучить багато критичних зауважень щодо затягування міською владою благоустрою місця почесних воїнських поховань. Хочу запевнити, що ми не стояли на місці, розроблявся проект, проходив усі стадії погодження, а головне, на всіх етапах ми консультувалися з тими, хто втратив найдорожчих людей.
Таким чином, вже із наступного тижня розпочнуться будівельні роботи на Алеї Слави, які планується повністю завершити до Дня незалежності.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool