У Кіровограді розпочне роботу друга черга соціального гуртожитку

Липень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Вже першого вересня розпочне свою роботу друга черга соціального гуртожитку для дітей — сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив директор Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олег Краснокутський. З початку нового навчального року послугами Центру зможе скористатися ще 20 осіб. Загалом протягом 2014 року у соціальному гуртожитку перебували 22 особи відповідної категорії, двоє з яких влаштовані до закладу протягом поточного року. Мешканцям соціального гуртожитку було надано 400 соціальних послуг.
За словами Олега Краснокутського, протягом першого півріччя 2014 року на обліку Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді перебувала 981 сім’я, з числа тих, що опинилися у складних життєвих обставинах.
Спеціалістами та фахівцями із соціальної роботи надано 22113 індивідуальних послуг різного соціального спрямування 2762 особам, проведено 293 групових заходів, якими охоплено 5566 осіб різних категорій (діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, опікуни (піклувальники), прийомні батьки та батьки-вихователі, учнівська та студентська молодь, особи, засуджені до покарань не пов’язаних із позбавленням волі тощо).
Олег Краснокутський наголосив, що під соціальним супроводом Центру з початку року перебували 243 сім’ї даної категорії, яким надано 6864 адресних соціальних послуг різного спрямування. Завдяки зусиллям спеціалістів та фахівців 120 родин зняті з соціального супроводу у зв’язку з вирішенням проблем, які спричинили складні життєві обставини. Спеціалісти міського Центру наполегливо працюють над розвитком та підтримкою сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, проводять роботу з неповнолітніми, що перебувають у місцях позбавлення волі, опікуються біженцями зі східних областей та мешканцями соціального гуртожитку.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool