У Кіровограді розпочинається акція "Прикрась ялинку"

Листопад 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1524 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний художній музей запрошує взяти участь у акції «Мистецькі «перлинки» - для музейної новорічної ялинки!», яка триватиме з 11 по 26 грудня 2012 року.

Незабаром найчарівніша пора новорічних свят! Усі хто любить отримувати подарунки, усі бажаючі, хто хоче проявити свій талант, завітайте до художнього музею, де буде проводитись акція «Мистецькі «перлинки» - для музейної новорічної ялинки!».
Запрошуємо Вас прикрасити нашу ялинку новорічною іграшкою, виготовленою власноруч. Кожен, хто завітає із іграшкою, автоматично стає власником безкоштовного квитка на відвідування музейної експозиції та отримає даруночок від художнього музею! Фото авторів іграшок, здійснені на фоні новорічної ялинки протягом новорічних свят, будуть представлені на інформаційній дошці у музеї, у ЗМІ та інтернет-ресурсах.

А 26 грудня 2012 року о 12:00 годині у приміщенні Кіровоградського обласного художнього музею відбудеться відзначення учасників Акції та святкова новорічна програма!

Чекаємо на Вас!

Ми працюємо для Вас!

Завжди Ваш – Кіровоградський обласний художній музей!

Довідки за телефонами: (0522) 24-98-37
(0522) 22-36-98
(0522) 24-56-81
(0522) 24-42-73


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool