У Кіровограді розпочався монтаж пішохідного мосту через Інгул (ФОТО)

Березень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 2023 | Коментарі: 0

У Кіровограді поновилися роботи з монтажу пішохідного мосту через Інгул біля парку Пушкіна.

Перевірити хід будівельних робіт до місця переправи завітали секретар міської ради Іван Марковський і начальник управління капітального будівництва Віктор Ксеніч.
Погодні умови і новий бюджетний рік дали можливість продовжити будівництво мосту, якого так очікують мешканці обох берегів Інгулу. Сьогодні спеціалісти встановлюють дві ферми мосту – це надзвичайно відповідальна робота, яка потребує від виконавців максимальної точності. Далі між фермами змонтують настил для пішоходів і зведуть марші сходів для підйому на міст. Загалом, за всіх сприятливих умов, будівельні і монтажні роботи триватимуть до кінця березня, відзначив Віктор Ксеніч. - Новий міст не тільки дозволить кіровоградцям зручніше пересуватися містом, - наголосив Іван Марковський. – Це також і облаштування та благоустрій частини території міста. У Кіровограді з’явиться ще один новий красивий, ошатний куточок, де можна буде відпочити всією родиною.

У Кіровограді поновилися роботи з монтажу пішохідного мосту через Інгул біля парку Пушкіна.

У Кіровограді поновилися роботи з монтажу пішохідного мосту через Інгул біля парку Пушкіна.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool