У Кіровограді розпочалися змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту (ФОТО)

Вересень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1609 | Коментарі: 0

Вчера, 22-го вересня, у Кіровограді на стадіоні спортивного комплексу обласного управління МНС розпочалися змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Участь в урочистостях з нагоди відкриття змагань узяли перший заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко, заступник голови Кіровоградської облради Іван Владов, секретар міськради Ігор Волков, перший заступник начальника УМНС України в Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, віце-Президент Федерації пожежно-прикладного спорту України, майстер спорту міжнародного класу з пожежно-прикладного спорту, суддя міжнародної категорії з пожежно-прикладного спорту, полковник служби цивільного захисту Олександр Тарасов. Серед почесних гостей і ветерани пожежно-рятувальної служби. Віце-президент Федерації висловив подяку господарям турніру за гарну підготовку до змагань та побажав усім учасникам перемоги.
У змаганнях беруть участь 18 команд, які представляють автономну республіку Крим, м. Київ, Волинську, Дніпропетровську, Житомирську, Запорізьку, Київську, Кіровоградську, Львівську, Луганську, Миколаївську, Одеську, Полтавську, Харківську та Черкаську області, а також Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС України, Харківський університет цивільного захисту МНС України та Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля МНС України.
Першим етапом змагань став підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової вежі. Так звана «штурмовка» - справжній іспит для починаючих спортсменів. Вперше у житті вибратися на таку висоту по не дуже стійким драбинам, не відчувши при цьому страху, вдається не кожному. Але сьогодні на стадіоні справжні майстри своєї справи, які з легкістю виконували вправу.
Найкращий результат - 13:55 секунди, показав спортсмен з Криму майстер спорту Дмитро Трофимов. У загальнокомандному заліку перше місце посіла команда Волинської області, друге – команда м. Києва, третє місце дісталося кримчанам.
Слід відмітити активну підтримку спортсменів з боку глядачів.
У другій половині дня проходитиме пожежна естафета 4 по 100 метрів.

У Кіровограді розпочалися змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool