У Кіровограді розпочалися змагання серед силових структур області у рамках «Динаміади-2016»

Березень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

25 березня у Кіровограді розпочалися змагання серед силових структур області у рамках «Динаміади-2016».

Спортивний рік відкрили змаганнями з настільного тенісу, участь у яких взяли представники Управління ДСНС, У СБУ, пенітенціарної служби та ГУ Нацполіції. Кожну установу представляли по двоє спортсменів.

Честь пожежно-рятувальної служби на спортивному майданчику захищали Віталій Паливода з м.Олександрія та Володимир Лашкул з м.Бобринець. Рятувальники вже третій рік поспіль досягають високих результатів у цьому виді спорту. Не стали виключенням і нинішні змагання – представники У ДСНС подолали сильних суперників, завдяки чому зустрілися у фіналі. З рахунком 2:1 переміг В.Лашкул. – Таким чином рятувальники здобули «золото» як в загальнокомандному, так і в особистому заліку, - розповідає тренер команди Олег Твердоступ. Другими стали представники Нацполіції, третіми – У СБУ.

Нагадаємо, що цього року у лютому спортсмени з Кіровоградщини здобули призові місця на Всеукраїнській спартакіаді ДСНС з гирьового спорту. Переконані, що такий вдалий старт дозволить їм і надалі здобувати перемоги на спортивній арені та у професійній діяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool