У Кіровограді розпочали свою роботу дитячі табори (фото)

Червень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1722 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровограді розпочинають свою роботу пришкільні дитячі табори, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

 Як повідомила під час прес – конференції у міській раді заступник міського голови Лариса Андреєва, 1,5 тисячі дітей матимуть змогу проводити своє дозвілля під час літніх канікул на 35 пришкільних майданчиках. Щоб дозвілля було цікавим, відзначила Лариса Андреєва, для них управлінням освіти, спільно туристичними фірмами обласного центру підготовлені ряд туристичних маршрутів, у тому числі новинка – тролейбусний екскурсійний маршрут історичними місцями Кіровограда. Діти матимуть змогу побувати в музеях, сходити в кінотеатри і здійснити пішохідні прогулянки за місто.

Велика увага пилятиметься міською владою організації оздоровлення дітей – сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей пільгових категорій, наголосила Лариса Андреєва. Спеціальною міською програмою передбачені кошти на оздоровлення 25 учнів інтернату, 50 вихованців дитячого будинку «Барвінок», вихованців будинку «Наш дім» та 140 підопічних дітей. 132 дитини з вадами розвитку зможуть пройти лікування в санаторіях України.

У Кіровограді розпочали свою роботу дитячі табори

Начальник відділу сім’ї та молоді Людмила Дорохіна звернула увагу батьків кіровоградських дітей на те, що в області цього літа працюватимуть шість прекрасних дитячих таборів. Враховуючи, що є можливість під час придбання путівок скористатись допомогою Фонду соціального страхування та профспілок, ціна за 21 денний відпочинок дитини буде цілком доступною.

Для тих старшокласників, у яких є бажання заробити додаткові кошти, цього року працюватиме програма літнього працевлаштування дітей. Лариса Андреєва відзначила, якщо у 2010 році на оплату праці школярів у міському бюджеті було виділено 17 тисяч гривень, то у 2011 – 40 тисяч. Діти зможуть працювати за місцем проживання у КРЕПах на озелененні території, прибиранні парків і скверів. Для працевлаштування необхідно звернутись до відділу сім’ї та молоді за телефоном 24 – 44 - 27

джерело: сайт Кіровоградської міської ради, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool