У Кіровограді пройшов День сім’ї

Травень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

14 травня у філії №18 пройшов День сім’ї, який розпочався з відкриття на дитячому майданчику перед бібліотекою «Кораблика мрії», котрий буде довго радувати дітей.

Відвідувачі цього дня мали змогу переглянути у бібліотеці виставку «Родина. Дозвілля. Побут», поспілкуватись про сімейні цінності і традиції та переглянути слайдову презентацію «Виготовлення «Домовичка» з солоного тіста», під час якої бажаючі вибрали зразки для участі у спільній творчій майстерні.

Майстер-клас «Домовичок», який провела бібліотекар Тетяна Княгницька залучив родин до творчості: діти і батьки дізнались про символи, які можна використати у роботі та їх значення. Кожен вибрав собі до смаку наповнення свого оберегу і зацікавлено виготовляв свою оригінальну іграшку. Призначення такого заходу: іграшка, зроблена своїми руками, оберіг для дому.
Презентація кожною родиною свого виробу завершила цей користний і цікавий день. Фотозвіт опубліковано на сторінках блогу «Бібліотусовка» http://biblioveronika.blogspot.com/ та на сайті бібліотеки №18 у розділі «Фотоальбом» http://bibl18kr.io.ua/

Віра Резніченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool