У Кіровограді проїжджу частину доріг поливатимуть водою

Лютий 29, 2016 | Новини | Переглядів: 2415 | Коментарі: 0

Робота громадського транспорту у Кіровограді ще далека від досконалості, при тому що транспортні підприємства задовольняють потреби кіровоградців виходячи із своїх теперішніх технічних можливостей.

На це звернув увагу заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 29 лютого.

Олександр Мосін відзначив, що серед водіїв маршруток залишаються поширеними такі негативні факти, як куріння в салоні, включення голосної музики, не вручення квитків в обмін на плату за проїзд. Справжньою бідою для кіровоградських газонів стала недисциплінованість водіїв при виборі зупинки на вимогу пасажирів. У результаті – трава, грунт, бордюри закатані до твердості каменю.

Олександр Мосін звернувся до спецінспекці, поліції з проханням активніше вести боротьбу із порушниками правил дорожнього руху і правил благоустрою території міста.

Заступник міського голови підняв під час наради ще одну важливу тему: усі маршрутні таксі, що працюють на метані наносять значну шкоду навколишньому природному середовищу.
- Відпрацьований метан – це формальдегід, який осідає на проїжджій частині доріг і тротуарах міста, - відзначив Олександр Мосін. – Кіровоградцям доводиться усим цим дихати. Управління земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища має ретельно опрацювати це питання, а головне управління ЖКГ повинно мати стратегію прибирання магістральних вулиць від пилу з поливанням проїжджої частини водою.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool