У Кіровограді пройдуть збори щодо Всеукраїнського референдума

Травень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1546 | Коментарі: 0

Для визначення доцільності та зі створення ініціативної групи з підготовки проведення Всеукраїнського референдуму із ухвалення Закону України «Про землю», а також формулювання питання на референдум  відбудуться у приміщенні актової зали Ради Федерації профспілок Кіровоградської області (м.Кіровоград, вул. Преображенська, 4) у суботу, 28 травня 2011 року,  о 13 годині 30 хвилин, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».


Реєстрація учасників зборів розпочнеться за годину – о 12 год.30 хв. З собою необхідно мати паспорт громадянина України. Всіх, кому небайдужа доля української землі, запрошуємо взяти участь у зборах. Телефон для довідок: 066-124-40-20. 

Ініціативна група.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool