У Кіровограді проводяться обов’язкові щеплення собак і котів

Квітень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1575 | Коментарі: 0

З 2 квітня службою ветеринарної медицини міста Кіровограда проводяться планові, профілактичні, обов’язкові щеплення собак та котів проти сказу.

Лікарських засобів для лікування сказу не існує. Тварин вакцинують, починаючи з 3-місячного віку, щорічно. Тварину, що вкусила людину і не має ознак сказу, ізолюють на 10 діб і тримають під спостереженням ветеринарного лікаря.

Профілактичний комплекс включає в себе заходи, спрямовані на боротьбу із сказом тварин, передусім бродячих собак і котів. Всі домашні собаки та коти обов’язково повинні перебувати на обліку і бути щепленими проти сказу.
Нехтування та байдужість до проведення щеплень тварин проти сказу може призвести до захворювання та загибелі Ваших чотирилапих друзів, та стати загрозою здоров’ю Вашої сім’ї.

Фахівці ветеринарної служби працюють щодня з 9-00 до 17-00.
Велике прохання, обов’язково надайте своїх улюбленців для проведення щеплень.
У разі виникнення питань щодо проведення щеплень звертайтесь за телефонами 22-08-96, 22-76-87, 0507602834.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool