У Кіровограді проводять спецоперацію «Первоцвіт»

Березень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

Заходи, спрямовані на протидію порушенням, пов’язаним із знищенням ранньовесняних рідкісних рослин, на території обласного центру триватимуть до кінця травня. У ході операції поліцейські вже склали низку адмінпротоколів.

Працівниками сектору превентивної діяльності було перевірено місця торгівлі квітами на території міста й виявлено осіб, які здійснювали незаконну реалізацію первоцвітів.

Із правопорушниками провели роз’яснювальну роботу щодо недопущення знищення рідкісних видів ранньоквітучих рослин, занесених до Червоної книги України, та складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 160 «Торгівля з рук в невстановлених місцях».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі, або без такої.

Робота у даному напрямку триває.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool