У Кіровограді проведуть перерахунок платежів

Вересень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1951 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада затвердила звіт тимчасової контрольної комісії з питань перевірки обгрунтованості норм споживання теплової енергії на опалення у місті Кіровограді.

За інформацією голови комісії депутата міської ради Павла Топчія, комісія прийшла до наступних висновків:
1. Різниця між нормативним річним обсягом теплової енергії на потреби опалення житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку та обсягом теплової енергії, що обрахований з урахуванням фактичної середньої температури та фактичної тривалості опалювального періоду 2014 -2015 становить:
для КП «Теплоенергетик» - 3897 Гкал; для ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» - 3670 Гкал Кіровоградська міська рада своїм рішенням зобов´язаала КП «Теплоенергетик» та ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» у строк до 15 жовтня 2015 року провести перерахунок, нарахованих населенню платежів за комунальну послугу з централізованого опалення через відхилення фактичної температури зовнішнього повітря і тривалості опалювального періоду 2014-2015 років від врахованих у діючому на той час тарифі. Депутатський корпус також вирішив звернутися до Кабінету Міністрів України з пропозицією доручити Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства розглянути питання щодо актуалізації норм, встановлених КТМ 204 Україна 244-94, у зв´язку із прийняттям нових нормативних актів та зміною фактичної тривалості опалювального періоду та фактичної середньої температури у опалювальний період та надіслати звіт до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool