У Кіровограді пролунав сигнал «Збір-Аварія»

Серпень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1352 | Коментарі: 0

Оперативність та професіоналізм – якості, якими повинен володіти кожен рятувальник у своїй щоденній діяльності.

Для належного підтримання готовності особового складу до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації Управлінням ДСНС проводяться раптові перевірки за сигналом «Збір-Аварія». 26 серпня була проведена така перевірка апарату Управління, пожежно-рятувальних підрозділів та аварійно-рятувального загону спецпризначення. Після отримання сигналу, усі працівники повинні прибути до підрозділів у визначений керівними документами термін та бути готовими до виконання завдань, передбачених посадовими інструкціями.

При перевірці була забезпечена стовідсоткова явка особового складу. Під час збору встановлено, що працівники Управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів готові до виконання дій за призначенням.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool