У Кіровограді прокуратура відстояла інтереси громади селища Нового

Червень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

Судом задоволено позов Кіровоградської місцевої прокуратури та стягнуто з підприємства на користь Новенської селищної ради багатотисячний борг за оренду земельної ділянки промислового призначення вартістю понад 700 тис грн та повернення її у власність територіальної громади.

Зазначена земельна ділянка була надана підприємству для будівництва виробничої бази на підставі проведеного аукціону з продажу прав оренди. Проте, підприємство порушило істотні умови договору щодо своєчасної оплати оренди та використання ділянки за цільовим призначенням. Крім того, при укладанні договору підприємством надано занижено нормативну грошову оцінку землі, що значно знизило розмір орендної плати.
Вказані порушення стали підставою для звернення прокуратури з позовом до суду. Наразі, судом позовні вимоги прокурора задоволено.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool