У Кіровограді проходять теоретичні та практичні заняття з керівним складом районних (міських) військових комісаріатів

Жовтень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

З 6 до 19 жовтня на фондах обласного військового комісаріату та військових частин гарнізону проходять теоретичні та практичні заняття з керівним складом районних (міських) військових комісаріатів, рот охорони та загонів оборони. В заході беруть участь 37 осіб з усіх районів області.

- На виконання рішення Президента України в Генеральному штабі Збройних Сил України опрацьовано механізм озброєння військовозобов’язаного населення держави в разі відкритої агресії, який грунтується на створенні системи оборони на території всіх районів області, - зазначив заступник військового комісара підполковник Роман Юзвенко.
- На базі кожного військового комісаріату формуються роти охорони та загони оборони як військове формування на окремих штатах. Військовими комісаріатами вже проведено ряд заходів щодо комплектування особовим складом та технікою даних підрозділів, визначено порядок їх створення шляхом використання місцевої ресурсної бази, налагоджено взаємодію з органами державної влади, місцевого самоврядування,- розповів офіцер.
Основні завдання зборів спрямовані на вдосконалення рівня індивідуальної професійної підготовки керівного складу визначених підрозділів, які згодом разом із досвідченими офіцерами навчатимуть в ході бойового злагодження своїх підлеглих вмілому виконанню завдань. Тому для їх якісної теоретичної та практичної підготовки розроблені спеціальні програми навчань, які дозволяють інструкторам практично підготувати військовослужбовців до різних тактичних ситуацій.
В ході навчань проводяться заняття зі спеціальної та тактично-спеціальної підготовки, виконуються вправи навчальних стрільб зі стрілецької зброї. На навчальних місцях військовослужбовці вдосконалюють навички з фізичної, топографічної, воєнно- ідеологічної підготовки. Крім того, значна увага приділяється майстерності якісно маскуватися та споруджувати захисні інженерні спорудження.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат
Телефон для довідок: (0522) 24-94-28 –
оперативний черговий
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool