У Кіровограді продуктовому бізнесу на асфальті наступив кінець?

Червень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1781 | Коментарі: 0

Сьогодні, 14 червня, Муніципальний патруль у складі спеціалістів спеціалізованої інспекції, управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення і представників патрульної поліції Кіровограда проведели рейдове відстеження по вулиці Короленка, 34 біля магазину «АТБ-Маркет», про це повідомляє сайт міськради.

Рейд виявився результативним: складено протокол на підприємицю, яка організувала у цьому місці торгівлю м’ясом, при чому не тільки без свідоцтв про якість і походження товару, а й навіть без жодних дозвільних документів на право підприємницької діяльності. Незаконна торгівля була припинена.

- Муніципальний патруль запрацював із новою силою, - відзначив начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Сергій Горбовський. – І у нас стане сил переламати ситуацію та прибрати з міста ганебну і небезпечну для здоров’я торгівлю продуктами із землі. В основі такої торгівлі стоять якраз не бабушки з пучками зелені, вирощеної на власному городі, а ось такі “спритні” підприємці, які всіляко намагаються працювати в тіні, без реєстрації і сплати податків та зборів.

Підхід у такій ситуації буде диференційованим, запевнив Сергій Горбовський. Бабусям, які здійснюють торгівлю у невстановлених місцях, Муніципальний патруль буде настійливо і вимогливо роз’яснювати правила заборони “стихійної“ торгівлі на тротуарах міста, газонах та біля житлових будинків, необхідність утримання прилеглої території у належному санітарному стані та пропонувати реалізовувати свою сільськогосподарську продукцію в спеціально відведених місцях та на ринках Кіровограда.

А з тими, хто веде продуктовий бізнес на асфальті, розмова буде короткою – протокол, адмінкомісія, штраф – і так щоразу. Легке життя у таких “підприємців” закінчилося, запевнив Сергій Горбовський.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool