У Кіровограді продовжують роботу по стягненню заборгованості в примусовому порядку

Жовтень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Напередодні початку нового опалювального сезону ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» активізована претензійно-позовна роботу по стягненню заборгованості за послуги з централізованого теплопостачання в судовому порядку з боржників, які відмовляються оплатити існуючу заборгованість добровільно.

 

Попередньо боржникам надається можливість добровільно сплатити існуючу заборгованість - їм надсилаються повідомлення щодо необхідності добровільного погашення заборгованості, в яких зазначається, що у разі непогашення її в добровільному порядку, юридичним відділом підприємства буде здійснено стягнення такої заборгованості в примусовому порядку, шляхом звернення до суду та державної виконавчої служби. З початку року контролерами теплового господарства рознесено понад 68 тисяч таких попереджень.

Якщо ж споживачі проігнорують такі повідомлення впродовж 10 днів з дня надходження, юридичним відділом ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» готуються необхідні документи для подачі позову до суду щодо стягнення такої заборгованості в судовому порядку.

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» попереджає, що винесення судового рішення передбачає стягнення зі споживача як основної суми заборгованості, так і 3% річних, інфляційних втрат та витрат по сплаті судового збору, що значно збільшує суму заборгованості.

У 2014 році підприємством було подано 93 судові позови до боржників (як до фізичних так і юридичних осіб) на загальну суму заборгованості 705,5 тис. грн.

До злісних боржників , які самостійно не виконують рішення суду по сплаті заборгованості, на підставі виконавчих листів та судових наказів застосовується примусове виконання рішення суду зі зверненням стягнення на кошти, заробітну плату (заробіток), доходи, пенсію, стипендію боржника, а також арешт, вилучення та реалізація його майна.

При цьому, юридичним відділом підприємства разом з відділами державної виконавчої служби постійно здійснюються спільні виїзди за місцем проживання боржників з метою впровадження зазначених вище заходів. Так з початку року проведено 108 виїздів за місцем проживання боржників, загальна сума заборгованості яких складала понад 640 тис. грн..

Шановні споживачі!

Звертаємось до вас із наполегливим проханням - терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення! Не допускайте стягнення заборгованості у судовому порядку!

 

Шановні споживачі ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА"!

Однією із головних умов початку і стабільного перебігу наступного опалювального сезону є своєчасні розрахунки за спожитий природний газ та погашення заборгованості за послуги теплопостачання.

Станом на 30.09.2014 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить 19,5 млн. грн.

Звертаємось до вас із наполегливим проханням - терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення! Запрошуємо споживачів підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, прибути до абонентного відділу за адресою: вул. Кутузова, 23/16, для укладення договору реструктуризації заборгованості.

Сподіваємось на Ваше розуміння ситуації і громадську свідомість!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool