У Кіровограді продовжують протестувати (фото, відео)

Травень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1774 | Коментарі: 0

Вчора, 13 травня у Кіровограді за ініціативою представників Кіровоградської громадської організації «Кредитний Майдан» продовжувалася акція протесту.

Акція проводилася біля приміщення Кіровського районного суду Кіровограда
Активісти організації прийшли підтримати валютного позичальника під час проведення судового процесу.
Перед присутніми виступив Кожухарь. Він зазначив, що одне з напрямків діяльності їхньої організації є підтримка валютних позичальників на судових засіданнях. Валютний позичальник по якому сьогодні проводиться судове засідання не є боржником банку. Він 8-м років виплачує кредит по сьогоднішній день. В силу обставин договір признаний не дійсним, тому що одного часу позичальники були обмануті банківською системою. Це судове засідання продовжується з грудня місяця минулого року. Скільки це буде продовжуватися позичальники не знають, але сподіваються що можливо на цьому засіданні буде вирішено дане питання.
Після цього до приміщення суду зайшли близько 15 людей, які прийняли участь у судовому засіданні відносно валютного позичальника.

Дмитро Бивалий, фото, відео автора.

 



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool