У Кіровограді продовжують навчати молодь безпечній життєдіяльності

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

Школярі та вчителі кіровоградських шкіл №31 та №35 13 лютого зустрілись з рятувальниками та викладачами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області.

Зустріч відбулась за вже традиційним сценарієм: працівники цивільного захисту детально розповіли учням про способи захисту в екстремальних умовах та надзвичайних ситуаціях, ознайомили з порядком дій та продемонстрували засоби індивідуального захисту. У якості закріплення матеріалу діти та педагогічний склад шкіл переглянули навчальний фільм «Варто знати кожному».
Також цього дня рятувальники провели пізнавальну акцію «Потурбуйся про свою безпеку!» для вихованців кіровоградської школи-інтернату, під час якої у ігровій та розважальній формі навчили дітей, як не потрапити в біду через власну необережність та як допомогти собі й близьким, якщо лихо все-таки трапилось.
Про сучасні вибухові пристрої та небезпеку застарілих боєприпасів дітям розповів фахівець групи піротехнічних робіт Управління ДСНС в області. Віднедавна ця тема досить актуальна у нашому суспільстві, тож варто мати такі знання, щоб уникнути травмування й загибелі.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool