У Кіровограді продовжується ремонт доріг

Вересень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

Сьогодні дорожники закінчили підготовчі роботи і розпочали укладку основи – вирівнювального шару асфальту по вулиці Жуковського.

Секретар міської ради особисто тримає на контролі хід всіх ремонтних робіт на міських дорогах: як капітальних, так і поточних. - Вулиця Жуковського не знала ремонту більше 15 років, - відзначив Іван Марковський.

– За цей час проїжджа частина дороги фактично перетворилася у непроїжджу. Мешканці цього району неодноразово зверталися до міської влади по допомогу і цього року їхня мрія виконалася. Виконанням ремонту на цій вулиці дозволить, з одного боку, покращити транспортну розв’язку для тих, кому потрібно дістатися онкодиспансеру, з іншого – це значно розвантажить рух на магістральному напрямку по вулиці Генерала Родімцева.

Спеціалісти підрядної організації обіцяють, що за сприятливих погодніх умов за три дні завершать всі роботи по вулиці Жуковського. Дорожню техніку сьогодні можна було бачити на також на вулиці Великій Перспективній – тут завершують укладку асфальта на перехресті з Верхньою Пермською.

Кировоград: пикет на улице Дворцовой (ФОТО)

Завтра асфальтування у центрі міста продовжиться на перетині з вулицею Преображенською. Головне управління житлово – комунального господарства зазделегідь приносить вибачення автомобілістам за тимчасові незручності. По завершенні ремонту дорожнього покриття по Великій Перспективній, на ньому буде нанесена яскрава розмітка проїжджої частини. Будівельники обіцяють встигнути до Дня міста.
 

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool