У Кіровограді прийом міського голови тривав майже три години

Квітень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1607 | Коментарі: 0

Пільгові перевезення, ремонт доріг та відновлення ліфтів - ці, та багато інших питань сьогодні, 27 квітня, підняли кіровоградці на прийомі у міського голови Кіровограда Андрія Райковича.

Одними з перших на прийом прийшли мешканці будинку по вулиці Гагаріна. Жильці багатоповерхівки просять відремонтувати дах будинку. Кажуть, що через сніжну зиму він майже зруйнувався – тепер кожен дощ чекають зі страхом, бо дах протікає.

Міський голова дав завдання начальнику управління ЖКГ Олександру Хачатуряну розібратись в проблемі, та зробити все можливе, аби цей будинок включили в план капітального ремонту на 2016 рік.
Мешканці багатоповерхівки з вулиці Героїв Сталінграда, у свою чергу, просили відновити роботу ліфта. За їх інформацією, підйомник не працює понад 20 років. Олександр Хачатурян повідомив, що на ремонт одного ліфта необхідно не менше 400 тисяч гривень. Потрібну суму шукатимуть спільно з депутатами.

Кіровоградці, які живуть по вулиці Пушкіна, звернулися до міського голови з проханням облаштувати їх вулицю дорожніми знаками та лежачими поліцейськими. Минулого року шлях відремонтували, проте не встановили необхідні знаки, світлофори чи обмежувачі швидкості.
- У нас тут тепер – як автострада, – зазначила жителька вулиці Галина Чорноліс. – Он півтора тижні тому хлопчика збили. Андріє Павловичу, допоможіть нам.

Міський голова пообіцяв, що вже незабаром візьмуться вирішувати питання.
- За два тижні ми зробимо як мінімум розмітку дороги, нанесемо зебри, означимо пішоходні переходи – пообіцяв Андрій Райкович – Трохи пізніше поставимо знаки по вулиці, та покладемо лежачі поліцейські.

На прийомі міського голову просили також зробити грейдерування доріг, спиляти аварійні дерева. Пенсіонерів турбує пільговий проїзд в маршрутках. Тривав прийом міського голови майже три години і на ньому побувало 26 містян. Усі порушені ними питання взяті на контроль.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool