У Кіровограді презентували профорієнтаційний захід

Вересень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

У проведенні всеукраїнського профорієнтаційного інтерактивного дитячого заходу «Місто професій», який відбувся на вихідних у Кіровоградському дендрологічному парку, активну участь взяли правоохоронці.

На території містечка діти могли «влаштуватися» на будь-яку роботу і побути рятувальниками, кухарями, будівельниками, лікарями, пожежниками, кінологами, міліціонерами.

На вході юні гості отримували паспорт, з яким йшли освоювати новий фах. Для них проводили коротенький майстер-клас з різних професій, а потім діти самостійно виконували ті ж дії, за що отримували справжню зарплатню, яку могли витратити на солодощі та подарунки.

Саме міліцейський майданчик був найрізноманітнішим і викликав найбільший інтерес не лише в дітей, а й у дорослих.
Усі бажаючі мали змогу познайомитись з роботою інспекторів ДАІ, кінологів, експертів, вибухотехніків.

Представники міліцейських спецпідрозділів демонстрували новітнє озброєння та засоби захисту. Кожен із учасників мав нагоду освоїти роботу інспектора дорожньо-патрульної служби ДАІ, знайомлячись при цьому із транспортними засобами, які використовують вартові доріг під час нагляду за дорожнім рухом та забезпечення його безпеки.

Загалом захід пройшов дуже насичено і яскраво, діти отримали масу нових знань та вражень, а дехто навіть визначився із вибором майбутньої професії.

За матеріалами УДАІ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool