У Кіровограді презентували мюзикл «Мавка»

Квітень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1318 | Коментарі: 0

15 квітня у приміщенні Кіровоградської обласної філармонії відбулась прем’єра мюзиклу «Мавка» за мотивами драми-феєрії Лесі України «Лісова пісня».

Режисерами-постановниками хореографічного дійства виступили Олександра Ткаченко, керівник зразкового колективу-студія хореографічного мистецтва «Аєліта» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради та Олена Дороганич, керівник зразкового колективу-студії вокального мистецтва «Антарес» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Учасники проекту – вихованці зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аєліта», зразкового колективу-студії вокального мистецтва «Антарес», Олексій Козачинський та команда «Kirovograd Street Workout».
Створено мюзикл за ініціативи Кіровоградської обласної дитячої філармонії та підтримки відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, Громадської організації «Я люблю Кіровоград» та Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.
Першими глядачами мюзиклу стали учні загальноосвітніх шкіл міста, які із захватом переглянули постановку та вітали її учасників щирими оплесками. Привітали постановників мюзиклу з вдалим втіленням твору української класичної літератури начальник відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради Людмила Дорохіна та директор Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості Ганна Суркова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool