У Кіровограді представники тролейбусного парку прийшли до міськради

Квітень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1390 | Коментарі: 0

Сьогодні, 21 квітня, представники ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» зустрілися з начальником правління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександром Вергуном.

Під час зустрічі працівники підприємства висловили стурбованість ситуацією, у якій вони опинилися внаслідок реорганізації в галузі пасажирських перевезень електричним транспортом та повернення тролейбуcного парку до комунальної власності.

25 квітня, звертають увагу представники трудового колективу, для 166 спеціалістів ТОВ “ЄТК” буде останнім робочим днем на підприємстві. Із 26 квітня має включитися в роботу нове комунальне підприємство “Електротранс”, а процес переоформлення персоналу і підготовки техніки в нових умовах, на їх думку, затягується, що може призвести до зриву перевезень електротранспортом.

У свою чергу, Олександр Вергун, запевнив тролейбусників у тому, що міська влада повністю володіє ситуацією і докладе усіх зусиль, щоб пасажирські перевезення у Кіровограді здійснювалися стабільно, у тому числі електротранспортом.

Сьогодні, відзначив Олександр Вергун, робота триває одразу в декількох напрямках: триває підбір кваліфікованого керівника комунального підприємства, продовжуються перемовини з власниками ТОВ “ЄТК” щодо збереження на лініях усіх двадцяти тролейбусів, виходу на маршрути великомістких автобусів, тощо. Крім того, підкреслив начальник управління, ведеться активний переговорний процес щодо придбання для Кіровограда нових тролейбусів чи електробусів безпосередньо з їх виробником у Львові. Кошти на відшкодування перевезень пільгових категорій населення у міському бюджеті передбачені і виплачуються перевізнику без затримок, борги відсутні.

За результатами розмови досягнута домовленість про зустріч трудового колективу з міським головою Андрієм Райковичем чи його заступником Олександром Мосіним після їх повернення з відрядження. Попередньо, така зустріч може відбутися завтра, 22 квітня.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool