У Кіровограді представили нового керівника обласної міліції

Липень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

Наказом Міністра внутрішніх справ України від 20 липня начальником Управління МВС України в Кіровоградській області призначено підполковника міліції Сергія Григоровича Кондрашенка.

Сергій Григорович родом з Кіровоградщини. Службу в ОВС проходив у підрозділах карного розшуку. До вересня 2014 року підполковник Кондрашенко обіймав посаду заступника начальника УКР УМВС України в Кіровоградській області. Після чого був переведений для подальшого несення служби до Донеччини. Із січня 2015 року і до теперішнього часу очолював Краматорський МВ ГУМВС України в Донецькій області.
21 липня заступник Міністра внутрішніх справ України генерал-майор міліції Олексій Руденко представив особовому складу кіровоградської міліції нового керівника відомства.
Присутній на представленні голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко наголосив на необхідності продовження співпраці між правоохоронними органами, представниками місцевої влади та самоврядування і громадськістю щодо підтримання правопорядку на території регіону.
Заступник Міністра Олексій Руденко подякував за роботу Миколі Павленку, який до того виконував обов’язки керівника УМВС, та побажав новопризначеному начальнику міліції області Сергію Кондрашенку успіхів у службі.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool