У Кіровограді правоохоронці затримали двох грабіжників

Січень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали двох раніше судимих місцевих жителів, 22 та 23 років, за підозрою у скоєнні пограбувань.

До відділу міліції надійшло повідомлення від 46-річної кіровоградки про те, що на одній із вулиць міста ввечері невідомі особи вирвали у неї із рук сумку з грошима та особистими речами і втекли.
Правоохоронці розпочали пошуки грабіжників і через кілька діб вийшли на їх слід. Ними виявилися двоє молодих кіровоградців, раніше судимих за скоєння майнових злочинів.
Попередньо встановлено, що темної пори доби поблизу будинку потерпілої зловмисники штовхнули жінку та відкрито заволоділи її сумкою з грошима у сумі 2000 тисячі гривень, мобільним телефоном вартістю майже 1,5 тисячі гривень й іншими речами.
Крім того, правоохоронці встановили причетність одного із підозрюваних – 22-річного кіровоградця, до пограбування іншої жительки обласного центру. У жінки, що поверталася додому пізно увечері, зловмисник так само відібрав сумку з телефоном та гаманцем із грошима у сумі 60 гривень.
Здобуті незаконним шляхом гроші грабіжники витратили на власні потреби, а мобільні продали. Та правоохоронці вилучили телефони й інше викрадене майно.
За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років. Проводиться розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool