У Кіровограді правоохоронці за «гарячими слідами» викрили вандалів

Березень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Ними виявились двоє раніше судимих місцевих жителів 34-х та 48-ми років. За вчинене чоловікам загрожує до 3-х років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що на кладовищі ходять невідомі особи й руйнують могили.
Прибувши на місце події, правоохоронці виявили двох чоловіків, які складали на візок металеві конструкції, зокрема столики та лавки. Зловмисники пояснили працівникам міліції, що мали намір здати вироби на металобрухт й таким чином «підзаробити» грошей.
Крадене правоохоронці частково вилучили.
- Відомості про дане кримінальне правопорушення було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 297 Кримінального кодексу України «Наруга над могилою, або іншим місцем поховання», - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Підозрюваним загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool