У Кіровограді правоохоронці продовжують боротьбу зі стихійною торгівлею

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1531 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського міськвідділу міліції спільно з співробітниками управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради, а також представниками спецінспекції проводять рейди з виявлення осіб, які займаються торгівельною діяльністю у невстановлених місцях.

Незважаючи на адміністративну відповідальність, громадяни порушують чинне законодавство й продають свій товар у місцях не призначених для торгівлі, на так званих стихійних ринках.
Прямісінько на тротуарах, поблизу дороги торговці пропонують широкий асортимент товарів: від овочів до молочної та м’ясної продукції. Така ситуація суперечить будь-яким санітарним нормам, адже, вживаючи продукти «з землі», кіровоградці можуть серйозно нашкодити своєму здоров’ю.
Проводячи боротьбу з подібними фактами, правоохоронці у черговий раз роз’яснили продавцям правила торгівлі, наголосили на тому, що громадяни можуть реалізовувати свою продукцію на спеціалізованих ринках міста.
На злісних правопорушників було складено кілька адміністративних протоколів за ст. 160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях), санкцією якої передбачено покарання у вигляді різного розміру штрафів, у тому числі з конфіскацією предметів продажу.
Робота в даному напрямку триває.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool