У Кіровограді правоохоронці попередили масову бійку

Травень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1217 | Коментарі: 0

Завдяки оперативному реагуванню працівників міліції конфлікт між жителями Кіровограда та студентами, які навчаються в одному з місцевих університетів, було вирішено мирним шляхом. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Напередодні жителя Кіровограда, який мешкає поблизу студентського гуртожитку, було притягнуто працівниками міліції до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП). Наряд батальйону патрульної служби на місце події викликали жителі студентського гуртожитку.
Ввечері 24 травня, зібравши друзів, кіровоградець викликав студентів на з’ясування стосунків. На подвір’ї гуртожитку зібралось близько 50 молодих людей. Втім, завадили планам місцевих жителів правоохоронці, яким про подію повідомили працівники університету.
На місце прибули заступник начальника УМВС в області Дмитро Селезньов, начальник Ленінського відділу міліції Євген Чуйко, слідчо-оперативна група, працівники спецпідрозділу «Беркут» та представники від керівництва навчального закладу.
Конфлікт працівники міліції владнали спільно із педагогами, провівши серед молоді профілактичну роз’яснювальну роботу щодо недопущення хуліганських дій, заходи фізичного впливу не застосовувались. Неповнолітніх учасників конфлікту було передано батькам. Стосовно ініціаторів конфлікту будуть вжиті додаткові профілактичні заходи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool