У Кіровограді правоохоронці підбили підсумки роботи

Травень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

17 травня у Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулася розширена нарада за участі керівництва відомства, галузевих служб, відділів та відділень поліції.

На початку засідання начальники окремих територіальних органів поліції отримали подяки за організацію роботи щодо забезпечення публічної безпеки і порядку під час масових заходів, присвячених відзначенню Великодня, першотравневих свят, Дня пам’яті та примирення, 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Продовжилася нарада підбиттям підсумків оперативно-службової діяльності органів і підрозділів Національної поліції області.
Загалом упродовж 4 місяців було зареєстровано майже 44,6 тисяч заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 7,8 тисяч.

Майже 1360 осіб викрито у вчиненні злочинів. Зросла кількість розкриття таких видів кримінальних правопорушень як нанесення тяжких тілесних ушкоджень – на 16,7 % та ТТУ зі смертю – на 100 %.
Також було зазначено, що у порівнянні з минулим роком на території області зменшилася кількість вчинених кримінальних правопорушень за фактами шахрайств – на 18 % та хуліганств – на 30,8 %.

Приділили увагу присутні під час наради і розгляду питань, що стосувалися стану дотримання обліково-реєстраційної дисципліни, розслідування кримінальних правопорушень, проведення профілактичної роботи.

На завершення засідання керівникам служб апарату Головного управління та начальникам територіальних підрозділів поліції області було доручено посилити окремі заходи, спрямовані на боротьбу зі злочинністю та забезпечення правопорядку.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool