У Кіровограді працюватимуть над виготовленням Патріотичних паперових рамок

Серпень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 757 | Коментарі: 0

31 серпня 2014 року о 12.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує на чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ».

Тема засідання надзвичайно цікава та незвична, адже цього разу гості засідання працюватимуть над виготовленням Патріотичних паперових рамок для фото.
Патріотизм - це одна із ланок людського характеру. Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, що не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі. Патріотизм породжує впевненість у собі, волю до перемоги, віру в свою націю, свій народ.
Разом з молодою майстринею Олександрою Крикун усі бажаючи зможуть створити оригінальний виріб для себе або своїх близьких.
Для роботи кожен відвідувач повинен мати:
- Газети;
- Папір білий формату А4 (5 аркушів);
- Картон формату А4 (1 аркуш);
- Клей ПВА;
- Ножиці;
- Моток будь-яких ниток;
- Простий олівець;
- Лінійка.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка
тел. (0522) 22-66-01
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool