У Кіровограді працюватеме «гаряча телефонна лінія» відносно СЕТАМ

Липень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

7липня 2016 року з 11 до 12 години у Кіровоградському обласному контактному центрі працюватиме «гаряча телефонна лінія» з питань державної виконавчої служби та роботи Cистеми електронних торгів арештованим майном.

 

Директор Кіровоградської філії ДП «СЕТАМ» Литвиненко Дмитро Миколайович відповість на питання щодо роботи Системи електронних торгів арештованим майном, прийняття участі в електронних торгах, порядку проведення електронних торгів та оформлення їх результатів.

Завідувач сектору аналітики та статистики управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Омелькіна Тетяна Петрівна відповість на питання щодо порядку отримання документів в органах державної виконавчої служби для оформлення майна придбаного через Систему електронних торгів арештованим майном та отримання такого майна.

Дзвінки прийматимуть оператори контактного центру. Номер телефону гарячої лінії - 0 800 500 238 (вхідні дзвінки безкоштовні), скайпзв'язок - hotline_koda.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool