У Кіровограді працівників ДСО дітлахи привітали малюнками

Листопад 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1217 | Коментарі: 0

Переможців конкурсу дитячого малюнку «Державна служба охорони у нашому житті» було нагороджено під час урочистостей з нагоди 63-ої річниці створення підрозділу.

Урочисті збори відкрив начальник Управління ДСО в Кіровоградській області полковник міліції Олександр Спінул. Він привітав ветеранів та пенсіонерів, а також нинішніх працівників зі святом та подякував усім за внесок у загальний результат роботи.
До присутніх звернувся і ветеран ДСО, колишній начальник служби Анатолій Шеховцов та побажав молодим колегам гідно продовжувати розпочату ними справу захисту громадян від злочинних посягань.
Також упродовж урочистостей працівники підрозділів області одержали цінні подарунки від начальника УДСО, окремим з них за високі показники роботи було присвоєно чергові спеціальні звання.
Особливо приємним моментом стало нагородження переможців конкурсу малюнку, у якому взяли участь юні жителі області – зокрема діти працівників підрозділів ДСО та вихованці гуртка народної творчості «Писанка» Центру дитячої та юнацької творчості. Шестеро авторів найкращих робіт отримали від правоохоронців заохочувальні призи.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool