У Кіровограді працівники поліції затримали серійного афериста

Січень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

32-річний раніше судимий кіровоградець збагачувався за рахунок довірливих водіїв, продаючи їм замість палива звичайну воду. За вчинене йому загрожує до трьох років ув’язнення.

До Кіровоградського відділу поліції надійшла низка повідомлень від потерпілих про те, що вони стали жертвами афериста.

Представляючись працівником АЗС, чоловік пропонував водіям за зниженою ціною придбати дизельне паливо. Власники автівок приставали на вигідну пропозицію.

Громадяни розраховувалися з «продавцем», після чого зловмисник пропонував їм швидко їхати до заправочної станції за товаром, поки не повернувся начальник. Там покупці знаходили заздалегідь підготовлені шахраєм каністри. Коли ж клієнти відкривали ємності, то з’ясовували, що в них звичайна вода. Зрозумівши, що їх ошукали, потерпілі звернулися за допомогою до працівників поліції.

- У результаті проведення відпрацювань місць ймовірного перебування зловмисника, правоохоронцям вдалося затримати його, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Встановлено, що на гачок шахрая потрапили щонайменше 5 громадян, серед яких жителі міста та Кіровоградського району. За кожну оборудку шахрай отримував від 600 до 2000 гривень. Кошти чоловік витрачав на власні потреби, зокрема наркотичні речовини.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool